Co si obléct na focení IV.

Sice tu ještě není úplně jaro, ale s tím, jak posledních pár dní krásně svítilo sluníčko, se nemůžu ubránit pocitu, jako by už bylo za dveřmi. Nemůžu dočkat toho, až zase bude stačit nosit jen pár vrstev oblečení a příprava na cestu ven nebude vypadat jako, kdybyste šli na výpravu na severní pól.

 

Dnešní outfit je proto inspirovaný trendy, které si pro nás módní návrháři připravili na sezonu jaro/léto 2012. Jemné pastelové barvy, ženské střihy, květinové vzory… Co na to říkáte? Podle mě je to styl jako určený na focení :)

 

 

Pokud byste outfit chtěly ještě nějak ozvláštnit, přidala bych do pasu tenký hnědý pásek. Na léto šaty úplně volají po nějakém pěkném klobouku. A na nošení po městě se bude hodit nějaká kabelka v nude nebo světle růžových odstínech!

 

Aniž bych to během sestavování modelu věděla, šaty jsou z letošní kolekce H&M. Možná neodolám a až budu někdy v Olympii, zkusím, jak na mě budou vypadat :)

 

Líbí se vám tento model? Vzaly byste si ho na focení?

 

Zdroj fotek: polyvore.com

.

3 Comments

  1. Cookieswardrobe
    February 16, 2012

    velmi sa mi to paci, je to moj styl:) a krasne vybrate aj doplnky:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    Reply
    1. Pelleron
      February 16, 2012

      Mě se hrozně líbí ty šaty, plánuju v brzké době návštěvu H&M :)

      Reply
  2. […] letošních trendů už máme za sebou romantiku, květy, teď kombinaci vzorů. Na příště to vidím na nějaký model v pastelových barvách, […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top