Co si obléct na focení IX.

Dnešní outfit je inspirovaný stylem, který se mi poslední dobou začíná hodně líbit: velké klobouky, zlaté doplňky a, jak už to u mě bývá zvykem, když se léto přesune do své druhé půlky, převládající černá barva. Úplně jasně podobný model vidím v nějakém opuštěném městském prostředí – v nepoužívané továrně, na vrakovišti nebo jen úplně jednoduše u nějaké staré, oprýskané zdi.

 

Ještě donedávna jsem byla zapřísáhlý odpůrce módy osmdesátých/devadesátých let, ale pak jsem si koupila černou maxi sukni se zlatými knoflíčky a všechno bylo najednou jinak :)

 

 

#1 – Černá maxi sukně

Je to velice univerzální kousek oblečení, který se dá kombinovat snad téměř s každým stylem, ať už chcete něco romantického nebo víc drsného. A navíc je úžasně fotogenická! Nechá se krásně roztočit či rozevlát a dělá krásnou siluetu.

 

#2 – Tričko s potiskem

Co se trendů týče, jsem trochu pozadu. Leopardí a jiné zvířecí potisky byly hitem předchozí sezony, já jsem  jim podlehla teprve teď. Na tomhle tričku se mi líbí, že je trochu nečekané tím, že na sobě nemá čistě jen vzor, ale i tygří hlavy.

 

#3 – Klobouk

Každý, kdo četl už nějaký předcházející díl tohoto miniseriálu, ví, že miluju klobouky a myslím si, že na fotkách vypadají naprosto úžasně!

 

#4 – Semišové boty

Nasadit si podobné boty v těchto vedrech a pak v nich několik hodin pózovat by byla pro modelku asi docela pomsta, ale nějak si tento model s jiným stylem bot nedokážu pořádně představit.

 

To, že jsou boty na podpatku, aby prodloužily nohy, zlepšily držení těla a daly fotkám správný módní nádech, už asi ani nemusím zmiňovat.

 

#5 – Zlaté doplňky

K podobnému stylu oblékání se mi víc hodí zlaté doplňky. Navíc zrovna v tomhle konkrétním případě ladí s teplými odstíny, které se vyskytují na tričku. Jsou to sice jen drobné detaily, ale právě ty způsobují, že modely na fotkách vypadají promyšleně. A o to přece jde, když fotíme módní portréty!

 

Co na model říkáte? Vzaly byste si ho někdy na sebe nebo vám tenhle styl, podobně jako mně dřív, moc nesedí?

Uložit

1 Comment

  1. […] udeří zimní sezona s temnými barvami, ostrými siluetami a těžkými materiály. Na rozdíl od minulého článku s tipy, co si obléct na focení, ve kterém převládala černá barva, jsem se tentokrát […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top