Módní focení v Kladrubech

S Míšou Borovičkovou, velice šikovnou kadeřnictví z kadeřnictví Hair Design Unique, jsem focení plánovala už od loňského léta, kdy jsme spolu fotily na Roupově fotky pro kadeřnickou soutěž.

 

Původně jsme chtěly fotit na trochu jiném místě.Ukázalo se ale, že jsme pro focení nezvolily úplně nejlepší datum, protože tou dobou byla v plném proudu svatební sezona a malý kostelík, který byl naším favoritem, hostil jednu svatbu za druhou.

 

 

Míša obětavě obvolávala všechna možná místa. Nakonec vyhrál park u kláštera v Kladrubech. Přijely jsme už později k večeru, navíc byla neděle, takže jsme park měly skoro jen samy pro sebe. (I když bez několika pánů, kteří se nám snažili vehementně asistovat, se to také neobešlo :) )

 

 

Šaty na focení nám půjčila Petra Brzková. Určitě se koukněte na její stránky, protože některé modely jsou naprosto úžasné! Já se například zamilovala do svatebních šatů, které můžete vidět na fotce výše. Jsou jednoduché, romantické a velice ženské. Přesně takový styl, který se mi moc líbí!

 

 

Fotka nahoře je moje nejoblíbenější z celého focení. Líbí se mi na ní snad úplně všechno: překrásné šaty, ještě lepší účes (mám ho zamluvený, aby mi ho Míša učesala, až se budu vdávat!), prostředí a hlavně dokonalý výraz Jany! Mám ráda, jak skloněná hlava působí emocionálně a zavřené oči mi evokují, jakoby se Jana toulala ve svém vlastním světě, ponořená do myšlenek, užívající si té krásné chvíle, kdy jí poslední sluneční paprky lehce šimrají do obličeje.

 

S Bárou, kterou můžete vidět na fotkách dole, jsem už také fotila loni na Roupově. Bára je úžasná, stačí říct jedno, dvě slova a hned ví, co se od ní chce, jak má pózovat a jak se tvářit. Modeling má prostě v krvi a focení díky tomui jde skvěle rychle. Vždycky jsem párkrát cvakla a už jsem měla přesně to, co jsem chtěla!

 

 

Účinkující

Modelky: Barbora Zítková, Jana Tenglerová

Kadeřnice: Michaela Borovičková

Šaty: Petra Brzková

MUA: Ivana Suchá

Fotograf a retuš: Já (Jarka Hrnčárková)

 

Všem moc děkuji za skvělou spolupráci a krásně strávené nedělní odpoledne!

 

Pohled do zákulisí

A tady je několik paparazzi fotek, které se mi povedlo ulovit mezi oficiálním focením :)

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top