Módní portrét s Jitkou

Jitka přijela na doporučení jedné z mých dřívějších klientek z Prahy. Měla zájem o nafocení módního portrétu, protože nedávno se stylistkou nakoupila nový šatník a chtěla toho co nejlépe využít. A jak to udělat jinak, než zdokumentovat to fotkami, které vydrží ještě dlouho poté, co se oblíbená sukně roztrhá a nové tričko vyjde z módy.

 

 

Líčení a česání se ujala Marcela Viceníková a Jitku rozzářila, jako by strávila víkend na nějakém welness pobytu.

 

Během příprav jsme si moc příjemně popovídaly. Mimo jiné jsem se dozvěděla, že je Jitka zapálená do vykládání tarotových karet (slíbila, že při příštím focení mi je i vyloží, tak jsem moc zvědavá, až se dozvím, co pro mě má budoucnost nachystáno) a že pracuje jako dobrovolnice na lince bezpečí, za což má můj obrovský obdiv. Ani si nedokážu představit, jak to musí být psychicky náročné!

 

 

 

Po focení mi Jitka řekla, že to pro ni byla ta nejlepší terapie, jakou kdy zažila, protože tak krásná a sebevědomá se ještě necítila. Asi vám nemusím říkat, jak jsem byla šťastná, protože to je vždy cílem každého focení: ukázat ženám, jak krásné ve skutečnosti jsou a že každá z nás může vypadat jako celebrita. Stačí jen dobré líčení a dobré světlo!

 

 

A malá poznámka na závěr: Chtěli byste získat dárkový poukaz na focení se mnou v hodnotě dvou bonusových fotografií? Navštivte kadeřnictví Glamour ve Wenzigově ulici a nechte si udělat krásný účes, ve kterém vás hned vyfotím!

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top