Módní portrét s Mirkou

Mirku jsem fotila zhruba v půlce listopadu. Nafocení přišla s maminkou, které focení dala jako dárek k narozeninám. (o jejím focení napíšu někdy příště). Mirku zaujalo moje tvrzení, že pevně věřím tomu, že na fotkách může být každý krásný a že fotogeničnost je jenom o šikovném fotografovi a ne nějakém mysteriózním daru, který musíte dostat od přírody, abyste si před foťák mohli stoupnout. Proto se to rozhodla vyzkoušet na vlastní kůži.

 

Nejdřív Mirku nalíčila vizážistka Petra Vomelová, která Mirce zvýraznila její krásně velké oči a celkově podtrhla její jemný obličej.

 

 

Já mezitím vybrala několik modelů z oblečení, které si Mirka přinesla. Učarovaly mě zelené vílí šaty, které mají vzadu trochu delší sukni (můžete je vidět na fotkách nahoře). Myslím si, že dobře zvolená zelená barva blondýnkám moc sluší a zrovna tyhle šaty působily úžasně žensky a křehce.

 

Další, co mě zaujalo, byly bíločerné šaty se širokými pruhy a páskem, které nádherně podtrhly Mirky krásnou ženskou siluetu.

 

 

Když byla Petra hotová s líčením, pustily jsme se do focení. Mirce jsem na začátku dala krátké “školení”, aby věděla, o co se spolu během focení budeme snažit. A poté jsme se pustily do focení samotného. Vždycky jsem říkala, co přesně dělat, jak se má Mirka tvářit, kam si položit ruce, jak se na mě natočit, … aby se nestalo, že přede mnou bude jen bezradně stát a nevědět, co dělat. Kdyby něco takového chtěla, nemusela by chodit k profesionálnímu fotografovi.

 

Při focení jsme samozřejmě nemohly vynechat beauty fotky, které máte tak rádi. No, není Mirka nádherná?

 

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top