Focení portrétů s Pavlou

Pavla focení portrétů u mě v ateliéru dostala jako dárek od přítele a všem nám vytřela zrak tím, jak neskutečně dobře pózovala. K tomu si ještě přinesla skvělý výběr oblečení, který sahal od ležérních tunik, přes business šaty až k večením modelům. Když k tomu ještě připočtete to, jak byla Pavla milá, musí vám být naprosto jasné, že se mi s focením vůbec nechtělo přestávat!

O tom, že červené šaty vypadají na fotkách úžasně, jsem se tu již párkrát zmiňovala. Nikdy ale zatím nezaznělo to, jak velkou roli v sestavování modelu na focení mohou sehrát doplňky. Když kouknete pozorně na Pavly portréty, všimnete si, že ke každému oblečení má promyšlené šperky.

Pokud jste tmavovlásky podobně jako Pavla, přibalte si na focení různé světlejší nebo třpytivé náušnice. Trochu to rozbije tmavost vlasů a fotku to prozáří. A jestliže přemýšlíte o náhrdelníku, zvolte jeden z extrémů – buď nějaký nenápadný (Klientky například často nosí drobné křížky na řetízku. Výborně vypadají v kombinaci s jemným, světlým oblečením bez vzorů.), nebo naopak něco opravdu nepřehlédnutelného. Zlatá střední cesta na fotkách z mých zkušeností moc nefunguje.

O krásné líčení a úravu vlasů se postarala skvělá Martina Kottová.

Chtěly byste si také proměnu při focení módního portrétu vyzkoušet? Napište mi a vše domluvíme!

Focení portrétů Praha

Focení portrétů Praha

Focení portrétů Praha

Focení portrétů Praha

Focení portrétů Praha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top