Elegantní fotky pro Kristýnu

Miluji fotit elegantní fotky, které působí nadčasově. A přesně takové si myslím, že se nám s Kristýnou na nedávném focení módního portrétu povedlo vytvořit. Jak se nám takového vzhledu povedlo dosáhnout a co můžete udělat před focením, pokud takové fotografie také chcete?

Jak si nechat nafotit elegantní fotky

  1. Začíná to už doma výběrem vhodného oblečení. Elegantního vzhledu fotek dosáhnete elegantním oblečením. Krásně vypadají například dobře padnoucí košile, pouzdrové šaty nebo elegantní kalhoty. Kristýna měla výběr modelů perfektně zvládnutý, takže doporučuji vzít si z fotek níže inspiraci.
  2. Volte kousky, které jsou nejen elegantní, ale i nadčasové. Vhodné je oblečení spíše v neutrálních barvách, protože to samo o sobě většinou působí velice elegantně a spolu s vhodně zvoleným líčením a pózováním krásně utvoří celkový elegantní dojem.
  3. Nechte si upravit vhodně vlasy. Vlny, které zvolila na focení Kristýna, vypadají velice žensky a obecně vlny na fotkách dodají vlasům objem. Navíc je to vcelku nadčasový vzhled účesu, takže fotky budou vypadat moderně i za několik let.
  4. Celkový elegantní vzhled dotvoří i zvolené šperky. Pokud je pro vás důležitá právě elegance a nadčasovost, volte spíše klasické druhy šperků jako jsou například perlové náušnice nebo jemný řetízek. Příliš barevné nebo výrazné šperky na fotkách při vhodném kombinování vypadají také dobře, ale nemusí nutně vytvářet právě onen elegantní vzhled. Celkově ale vždy záleží na vhodném kombinování.
  5. Najděte si fotografa, který umí člověka vyfotit tak, aby vypadal elegantně. Není to toiž jen o tom, jak vypadáte, ale i o tom, jak vás fotograf napózuje a jaký druh světla použije.

Chtěli byste si nechat nafotit elegantní fotky ode mně? Budu moc ráda, když mě kontaktujete, abychom mohli vymyslet termín a doladit všechny potřebné detaily k focení.

Elegantní fotky Praha Elegantní fotky Praha Elegantní fotky Praha Jaké jsou nejlepší pózy na focení Elegantní fotky Praha Elegantní fotky Praha Focení portrétů v bílých šatech. Praha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top