Beauty focení s květinami

Už delší dobu mi chybělo vytvářet něco rukama. Focení je skvělé médium, kterým člověk může vyjádřit svoji tvůrčí vizi, ale tím, že fotím na digitální fotoaparát a fotky pak retušuji ve Photoshopu na počítači, jediný okamžik, kdy vytvářím něco hmatatelného, je, když fotky vytisknu. (Což mi i po těch sedmnácti letech, co se focení věnuji, dělá neskutečnou radost.)

Díky pandemii a tomu, že jsem šila roušky jak na běžícím páse, jsem se dostala k šití. Ze začátku jsem jen tak nesměle našlapovala a šila jednoduchá trička a tepláky pro syna. Ale postupně mi to nedalo a odhodlala jsem se i na večerní šaty a různé kostýmy na focení. Jenže kostým bez pořádných rekvizit není kompletní a tak jsem se nyní vydala i do světa rekvizit a doplňků. Zatím je to zase jen nesmělé našlapování, ale velice mě to naplňuje a chtěla bych do své tvorby ručně tvořené elementy zapojovat častěji. Pro toto beauty focení s nádhernou modelkou Barborou Šiklovou jsem například vytvořila korunku, kterou můžete vidět na poslední fotce.

Čím dál častěji se mi stává, že se mi do beauty focení propašují květiny v jakékoli podobě. Tentokrát jsem neodolala nezvykle fialovému nevěstinu závoji, který velice šikovná vizážistka Martina Kottová, nádherně zakomponovala na modelčin obličej. A postarala se i o líčení na ostatních fotkách, za což jím tímto děkuji za výborně odvedenou práci.

Mimochodem pokud tvoříte něco zajímavého a myslíte si, že bychom mohli navázat zajímavou spolupráci, budu moc ráda, když mi napíšete.

Beauty focení
Beauty focení s květinami
Fotografka Praha
Reklamní fotografka Praha
Fotograf Praha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top