Fantasy focení s mlhou

Tohle focení s fantasy nádechem jsem nosila v hlavě hodně dlouho. Několik týdnů jsem měla hotové šaty. Věděla jsem, že látka, ze které jsem je ušila, mi připomíná noční oblohu, takže to bude tématem, které budu chtít na fotkách zpracovat. Akorát jsem pořád nemohla najít čas, kdy focení zrealizovat, protože když nebyl zrovna syn nemocný, byla školka v karanténě. Každý rodič malých dětí nejspíš potvrdí, že podzimy a zimy ve školkách jsou velkou výzvou organizaci času :)

Když se mi ozvala Bára, že by o tohle focení měla zájem, byla jsem nadšená, protože se mi skvěle hodila do konceptu. Kromě toho, že jí pózování šlo, jako by se pro něj narodila, byla i velice milá, takže jen pár týdnů potom jsme se viděly na dalším focení (ale o tom zase někdy příště).

Při focení jsem používala mlhostroj na výrobu umělé mlhy. A musím říct, že zkoordinovat pouštění mlhy a přitom fotit, není úplně nejsnažší disciplína. Ale fotkám to dodává skvěle tajemnou atmosféru, takže to za tu trochu námahy navíc určitě stojí.

Pokud by vás o focení zajímalo víc, podívejte se na toto backstage video. A pokud byste o podobné fantasy focení měli zájem, napište a všechno naplánujeme.

A tady už jsou výsledné fotky.

Fantasy focení Praha
Fantasy focení s mlhou
Focení ve večerních šatech

2 Comments

  1. […] šila jednoduchá trička a tepláky pro syna. Ale postupně mi to nedalo a odhodlala jsem se i na večerní šaty a různé kostýmy na focení. Jenže kostým bez pořádných rekvizit není kompletní a tak jsem […]

    Reply
  2. […] šila jednoduchá trička a tepláky pro syna. Ale postupně mi to nedalo a odhodlala jsem se i na večerní šaty a různé kostýmy na focení. Jenže kostým bez pořádných rekvizit není kompletní a tak jsem […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top