Romantické focení na Petříně

Toto romantické focení probíhalo na mém oblíbeném místě na Petříně. S Martinou jsme fotily v neděli hned na začátku otevírací doby, abychom se vyhnuly návalu turistů. A celá zahrada byla díky tomu jen pro nás. Byl krásný skoro už letní den, ze všech koutů se ozývalo švitoření ptáků, stromy a keře kvetly v záplavě těch nejúžasnějších barev a tvarů. Připadala jsem si jako v pohádce.

Focení na Petříně

Focení bylo magické i tím, jakým štěstím se mi povedlo sehnat oblečení na focení. Už jsem tu párkrát zmiňovala, že v second handech se dají sehnat skutečné poklady. Tentokrát se mi povedlo ulovit dlouhý župan z jemné, světle modré látky. Stačilo jen pár úprav – hlavně zúžení límce, aby šaty získaly modernější vzhled, sešití sukně a přidání pásku, a krásný, éterický model byl na světě.

Romantické focení Praha

Ranní světlo, rozkvetlé stromy a romantické oblečení … vše k sobě nádherně ladilo a mě bylo hned od začátku jasné, že tohle focení bude prostě skvělé. Markéta do celého focení vnesla úžasnou lehkost a jemnost. A když se vše zkombinovalo s protisvětlem, které samo o sobě vytváří magickou atmosféru, vznikly fotky, které ve mně evokují atmosféru dlouhých letních nocí, kdy jdete spát a ono se teprve pomalu, lenivě stmívá. Otevřeným oknem se vám do ložnice nesou zvuky usínající přírody, vzduch už je chladnější než během dne a vám se pomalu do myšlenek začíná vkrádat spánek, který se prolíná se vzpomínkami na dobrodružství, jež jste zažili v předchozích dnech.

Jak fotky působí na vás?

Fotografka Praha

Video o focení

Podívejte se také na video, ve kterém popisuji podrobněji, jak celé tohle romantické focení probíhalo. Můžete se v něm podívat přímo na backstage záběry, abyste viděli, jak jsem jednotlivé fotky komponovala, jaké jsem volila lokality a jak Martina skvěle pózovala.

Máte zájem o podobné fotky? Napište mi a domluvíme všechny podrobnosti od místa focení, přes datum až po samotnou produkci.

Focení s vizážistkou Praha

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top