Focení v přírodě s Veronikou

Focení v přírodě mají své nezaměnitelné kouzlo, protože když vyberete vhodnou lokalitu, můžete pomocí fotek vyprávět úplně jiné příběhy než v ateliéru.

S Veronikou jsme se na místě sešly už v šest hodin ráno, aby se nám povedlo fotit v měkkém světle, jaké je po východu slunce. Na místě, které je normálně plné cyklistů, lidí venčících pejsky a rodičů s kočárky, ještě nikdo nebyl. A celkově bylo příjemné ticho, které takhle po ránu bývá, protože většina lidí je ještě zachumlaná v peřinách.

focení v přírodě Praha

Den před focením jsem došila plášť, který má Veronika na většině fotek oblečený. A musím říct, že jsem byla ráda, že jsem to stihla, protože fotkám dodává krásnou éterickou atmosféru. K tomu jsme přidaly tiáru, kterou jsem také již dříve vyrobila, a jezerní paní byla na světe. Fotily jsme navíc den po letním slunovratu, takže magie prostě visela ve vzduchu :)

focení u řeky s magickou atmosférou

Veronika byla úžasná a nezalekla se toho, že má stát v tekoucí vodě. Dokonce sama nabídla, že můžeme fotit i dále od břehu nebo že by bylo hezké, kdyby vylezla na navršené kameny, aby lépe vynikl plášť a vytvořil dramatickou siluetu.

Při focení jsem Veronice dávala různé rady a tipy, jak pózovat, aby fotky vypadaly přirozeně. Pokud o focení u mně také uvažujete a bojíte se, že nevíte, co byste před foťákem dělali, buďte v klidu. Ukázat vám různé pózy a vymyslet, jak vám to bude nejvíc slušet, je moje práce. Ne vaše. Na vás je se uvolnit a focení si užít, protože když hodíte obavy za hlavu, je to jedinečný zážitek.

letní focení v přírodě

Na závěr jsme ještě nafotily několik portrétů zblízka, abychom měly fotky co nejrozmanitější. A v době, kdy se lidé teprve začínali probouzet, my už měly hotovo a mohly jsme vyrazit do pekařství pro čerstvě upečené croissanty k snídani.

fantasy focení Praha

Video, jak probíhalo focení v přírodě

Chtěli byste vidět víc do podrobna, jak celé focení probíhalo? Podívejte se na toto video.

Chcete si to také vyzkoušet?

Zažili byste rádi focení v přírodě na vlastní kůži? Napište mi a domluvíme si všechny podrobnosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top