Vzory a barvy na fotkách vypadají také skvěle!

Moc nové práce, kterou bych mohla zveřejnit na blogu, v současnosti kvůli vládním opatřením nemám. Ale zase je to skvělá příležitost zapátrat v archivech a poohlédnout se po fotkách, které jsem dřív nestihla zveřejnit. Jako třeba tenhle módní portrét s Eliškou.

Ve většině článků, kde se věnuji oblečení, které je dobré sbalit si na focení, doporučuji hlavně jednoduché oděvy v neutrálních odstínech, aby fotky působily elegantně a nadčasově. Pokud to není váš styl a takové oblečení vám přijde třeba trochu nudné a fádní, načerpejte inspiraci z modelů, které si na focení přinesla Eliška. Nebála se barev, nebála se vzorů a na fotkách vypadá dokonale!

Jaký její model se vám nejvíc líbí?

Pokud byste také měli zájem o focení módního portrétu, budu moc ráda, když mi napíšete a domluvíme všechny podrobnosti. Pomalu se blíží doba Vánoc a fotky můžou být krásným dárkem třeba pro partnera. A co teprve takový dárkový poukaz! :)

1 Comment

  1. […] nádhernou rodinu jsem měla tu čest fotit ještě v době, kdy Eliška byla těhotná se starší dcerou. Mám vždycky velkou radost, když klienty mohu doprovázet na jejich cestě […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top