Focení portrétů v Praze

Focení portrétů v Praze

Hledáte někoho na focení portrétů v Praze? Co takhle zažít něco speciálního a objednat si focení módního portrétu?

Se Štěpánkou jsme módní portrét fotily již před několika měsíci, ale i tak je to do dnešní doby jedno zmých nejoblíbenějších focení. Štěpánka totiž byla neuvěřitelně milá a jako bonus ještě přišla připravená jako profesionálka, která se nechává fotit každý den. A to i přes to, že to bylo její první focení s profesionálním fotografem!

Focení portrétů v Praze v pruhovaných šatech

Chystáte se na focení portrétů v Praze a jste trochu ztracené, co si s sebou sbalit? Pojďte načerpat inspiraci z fotek, které jsme nafotily se Štěpánkou:

  1. Sbalte malé černé. Jsou univerzálním kouskem oblečení nejen na běžné nošení, ale skvěle vypadají i na fotkách, kterým dodají nadčasový a elegantní vzhled.
  2. Nebojte se červené nebo sytě růžové barvy. Tyto odstíny oblečení spolu s dobře zvoleným odstínem rtěnky vás na fotkách rozzáří a fotkám dodají tu správnou energii.
  3. Oblečení s proužky je skvělé pro vytvoření modelů s pařížskou náladou. Červená rtěnka k tomu a úspěch je zaručen.
  4. Máte oblečení, které pro vás má speciální význam? Koupily jste si ho třeba po narození vašeho dítěte nebo abyste se odměnily za povýšení v práci? Sbalte si ho také. Fotky pro vás díky tomu budou mít ještě větší význam a budete mít jistotu, že na oblečení budete mít připomínku, i když se vám náhodou zničí.

Pokud by vás zajímalo víc tipů, jak se co nejlépe sbalit na focení portrétů, doporučuji podívat se na toto video, které jsem nedávno natočila:

Štěpánka na portrétech ale nevypadá skvěle jen díky tomu, že si přinesla vhodné oblečení. Víte, co jí k tomu ještě pomohlo? Nechala se nalíčit a učesat od zkušené vizážistky, která podtrhla její přednosti a  rozzářila jí obličej, takže Štěpánka vypadala, jako by před focením odpočívala nejmíň čtrnáct dní na pláži.

Focení portrétů v Praze

A na závěr jsem si nechala to nejdůležitější tajemství, díky kterému Štěpánka na fotkách vypadá tak dobře a vy můžete také: Štěpánka na focení přišla s tím, že si ho užije. Hodila za hlavu všechny strachy o tom, jestli je nebo není fotogenická, jestli jí to sluší a má dostatek vhodného oblečení. A o tom by to mělo být. Vždycky říkám, že focení módního portrétu je zážitek. A součástí toho zážitku je to, že se před focením nebudete stresovat, protože víte, že se o vás postarají profesionálové, kteří ví, jak vás upravit, jaké vybrat oblečení a jak vás správně napózovat, aby vám to co nejvíc slušelo.

Hledáte někoho na focení portrétů v Praze a zaujalo vás focení módního portrétu? Napište mi a najdeme datum, kdy vás vyfotíme jako celebritu z módního časopisu!

Focení portrétů v malých černých

Focení portrétů v Praze

Focení portrétů Praha

Focení portrétů v pařížském stylu

Focení portrétů Praha

Elegantní focení portrétů v Praze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top