Módní portrét s Beátou

Od doby, co jsem se s Beátou domluvila na focení módního portrétu, jsem pravidelně začala sledovat její stránky. Velice ráda bych vám je všem doporučila, protože jsou plné užitečných tipů ohledně toho, jak se vhodně oblékat – jaké například volit barvy, abyste vypadali mladistvěji, nebo jaké střihy se hodí k vaší postavě. Díky jejím článkům jsem víc do hloubky pochopila, proč klientky na focení začnou doslova zářit, když si vyberou vhodnou barvu oblečení, a naopak v jiných vypadají nevýrazně.

Věděli jste například, že pokud si na sebe ať už na focení  nebo v běžném životě vezmete něco červeného, budete působit víc energicky?

Beáta je neskutečně milá, je na ní vidět, že ví, co dělá, a vůbec se mi na konci nechtělo přestat fotit. Pokud přemýšlíte o tom, že byste chtěli pomoci s vhodným oblékáním a zjištěním, jaké odstíny jdou k vašemu barevnému typu, vřele doporučuji, abyste se podívali na její blog nebo se rovnou objednali na konzultaci. Rozhodně nebudete litovat!

O krásné líčení a úpravu vlasů se postarala Martina Kottová.

Portrétní fotograf Praha

Portrétní fotograf Praha

Portrétní fotograf Praha

Portrétní fotograf Praha

Uložit

1 Comment

  1. […] o oblékání u skvělé Beaty Oravcové, která spravuje portál Supervizaz.sk a se kterou jsem také fotila módní portrét. Pokud tápete ve vytvoření vašeho osobního stylu oblékání  zvažte […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top