Elegantní business focení s Mirkou

Toto elegantní business focení bylo zase jedno z těch za odměnu, kdy přijde velice milá klientka. Tu hodinu, kdy líčí vizážistka, propovídáte, jako byste se znaly několik let, a během focení se klientka tak úžasně uvolní, že ji začnete podezřívat, že navzdory jejím obavám, jak je nefotigenická, přišla profesionální modelka :)

Zhruba nějak tak to probíhalo s Mirkou. Před půl rokem jsem už fotila její sestru Lucku a fotky měly takový úspěch, že ke mně zavítala i Mirka. Takovéhle důvěry si vždycky moc vážím! Mirka chtěla nejdřív nafotit velice formální business fotky v košili a černém kostýmku. Vzhledem k tomu, jak příjemná atmosféra hned od začátku focení panovala, jsme měly hlavní zadání hotové za nějakých pět deset minut. Takže nám pak zbývala víc než hodina, kdy jsme se mohly vyřádit s oblečením a líčením trochu víc, než formální business fotky dovolují.

Mirka měla skvělý vkus na oblečení, takže téměř každý model, který s sebou přinesla do ateliéru, vypadal na fotkách skvěle. Jako tradičně jsme začaly světlejším oblečením a jemnějším líčením. Pro první část focení jsem pro Mirku vybrala šedivý světřík s výstřihem do V a zajímavým šperkem. A pak jsme využily bílou košili, kterou s sebou Mirka měla na business focení.

Kdo už pár článků na blogu četl, ví, že jsem zastáncem toho, že každá žena si zaslouží elegantní fotku v červených šatech a ideálně i s červenou rtěnkou. A Mirka nemohla být výjimkou. Na focení si přinešla nádherné pouzdrové šaty a přijde mi, že díky nim a červené rtěnce Mirce naprosto úžasně vynikly její nádherně zelené oči. Na závěr jsme nechaly dva černé modely – úžasné košilové šaty, které vypadaly, jako by je Mirka přinesla přímo z mola nějaké módní přehlídky. A focení jsme zakončily jejím oblíbeným modelem, ve kterém se dle jejích slov cítila nejvcí sama sebou – kožených kalhotech a ležérním černém tričku.

Máte také zájem o elegantní business focení? Budu moc ráda, když mi napíšete a domluvíme všechny podrobnosti!

Focení portrétů, Praha

Elegantní business focení, Praha

Jak být fotogenická

Portrétní fotografka Praha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top