Co si obléct na focení VII.

V minulém článku s tipy, co si s sebou vzít na focení, jsem se zmiňovala, že musím udělat outift s pastelovými barvami, které jsou tuhle sezonu velice populární. Evokují ve mně atmosféru 60. let, takže jsem jako doplňky použila retro brýle nebo klasický perlový náhrdelník.

 

 

#1 – Sukně v mentolově zelené

Mentolově zelená zažila v této sezoně svůj comeback, proto jsem ji chtěla do modelu také nějak zakomponovat. Podle mně je to trochu zrádný odstín, který nesedne úplně každému. Bledé typy v něm můžou vypadat nezdravě. Snadno se tomu ale můžete vyhnout tím, že zelenou nebudete mít u obličeje, ale třeba na kalhotách nebo na sukni.

 

#2 – Ležérní tričko

Chtěla jsem, aby celý outfit působil ležérně a tak nějak prázdninově. Proto jsem k sukni přidala volné pruhované tričko v komplementární červené barvě.

 

#3 – Retro brýle

Miluju tenhle styl brýlí a budu si je muset pořídit. Úplně na mě křičí šedesátá léta :) Schválně jsem volila bílé obroučky (a stejně tak i všechny ostatní doplňky), aby celý model zůstal hodně jemný a světlý.

 

#4 – Modré psaníčko

Kombinace pouze dvou barev (mentolově zelené a světle červené) mi přišla dost nevýrazná a nezajímavá. Proto jsem přidala ještě jednu barvu – královsky modrou. Všechny použité barvy jsou chladné odstíny v přibližně stejné sytosti a světlosti, takže spolu dobře ladí.

 

#5 – Perlový náhrdelník

Perličky přidávají do modelu klasiku a eleganci.

 

#6 – Boty na podpatku

Samozřejmě nesmí chybět boty na podpatku, které na fotkách prostě vždycky vypadají skvěle :) Prodlužují nohy, zlepšují držení těla a přidávají správnou dramatičnost. Moc se mi líbí tenhle robustní styl. Boty jsou díky širokým podpatkům pohodlné a dobře se v nich chodí.

 

Co na model říkáte? Líbí se vám? A nosily byste pastelové barvičky?

 

Budu se moc těšit, jestli některá z vás přijde na focení podobně sladěná! A pro příště to vidím na nějaké etno :) Pokud máte nějaké další tipy, co za model bych měla připravit, určitě mi napište do komentářů!

Uložit

5 Comments

  1. jane.jp
    May 12, 2012

    Nádherná kombinace! :) Beru tě jako osobní stylistku a fotografku, Pell! Budu ti platit v naturáliích, dvacet poklon za outfit, třicet za fotku, co ty na to? :):)

    Reply
    1. Pelleron
      May 12, 2012

      Jé, moc děkuju! Přijeď někdy do Plzně a něco nafotíme ;)

      Reply
  2. jane.jp
    May 12, 2012

    btw. je to zvláštní, ale nejde mi komentovat ti to tu jako Janča… :/

    Reply
    1. Pelleron
      May 12, 2012

      To máš nějaký login se jménem Janča na Disquis? Nebo tě to nenechá používat diakritiku v nicku?

      Reply
  3. […]  0 /* */ Nemůžu uvěřit tomu, že už je to víc, jak měsíc, co jsem připravovala minulý článek s tipy, co si sbalit na focení. Když jsem otevřela polyvore, abych začala se skládáním […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top